Usi Termopan

Usi termopan            

Compania noastra produce uși de intrare și usi de balcon PVC în Chisinau. Masive sau mici, simple sau cu un design neobișnuit, stil clasic sau modern - datorită oportunităților de lucru cu sistemele de cele mai înaltă calitate PVC, putem alege cea mai bună opțiune bazată pe profile REHAU 60 și REHAU 70 mm. La noi veți găsi cu ușurință soluția perfectă la cele mai bune preturi.

Usa din față - e ceva mai mult decât doar un element de design, aceasta trebuie să îndeplinească și niște cerințe specifice. Trebuie să funcționeze fără probleme, să ofere protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și să asigure un nivel ridicat de securitate. Cerințele de bază mai includ o bună stabilitate, izolare termică optimizată, o bună izolare fonica si protecție împotriva efracției, o durată lungă de viață și un design atractiv.

Usi PVC au proprietăți excelente de izolare, precum și rezistență extrem de ridicată. Usi de intrare sunt proiectate pentru aproximativ 100.000 de cicluri de deschidere și închidere și, prin urmare, să treacă un control al calității pentru aproximativ 20 de ani de utilizare. Structura ramei poate fi îmbunătățită suplimentar prin utilizarea scoabelor unghiulare, armate cu oțel. Usi din față pot fi echipate cu încuietori multi-punctate și accesorii speciale pentru a atinge un nivel foarte ridicat de protecție împotriva intrușilor.

Usi de intrare și balcon PVC sunt disponibile în diferite stiluri, opțiuni și culori. Acestea pot fi cu panouri din sticlă și aluminiu, ce accentuează elegant stilul arhitectural al clădirilor moderne. Ele pot fi ușor de integrat în fațada clădirilor vechi folosind o varietate de metode de instalare.

Standard se includ un profil de plastic întărit 60/70 mm sau din construcție de aluminiu, mânere, balamale, dispozitivul de blocare și alte accesorii. În plus se instalează mânerul cu cheia, încuietori, profilul se laminează în funcție de dorință și de designul clădirii.

Usi de balcon sunt confecționate în baza ramei ferestrei. Acest lucru vă permite să obțineți fixaj pe ramă, prevenind astfel pierderile de căldură și zgomotul în apartament.

Comandați usi de intrare si balcon PVC printr-un apel telefonic sau trimiteți cererea dvs. on-line. Specialiștii noștri vor fi bucuroși să răspundă la toate întrebările. Măsurarea și prețul sunt gratuite!

 

 

 


Impartasiti cu prietenii

25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Okna-rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]