Pereti Despartitori

Pereti despartitori

Pereti despartitori PVC e un sistem de perete mobil ce are o mulțime de avantaje în comparație cu o structură staționară. Acestea sunt modulare, nu necesită vopsire sau altă acoperire și poate fi realizat la comandă pentru a se potrivi perfect spațiului Dvs. Ideal pentru creare diferitor tipuri de diviziuni: semiprofil, o separare completă, crearea de celule, capacitatea de a instala un design folosind sticla și profile PVC Rehau și multe altele.

Pereti despartitori sunt o soluție populară pentru birouri și spații comerciale din Chișinău. Ei au o serie de avantaje evidente față de alte materiale, și anume: acestea sunt rezistente la apă, nu sunt supuse atacului insectelor, rezistente la foc, nu necesită o întreținere specială, sunt ușor de instalat, disponibile în diferite nuanțe de culori și nu necesită vopsire și lustruire.

Vă oferim pereti despartitori din Chișinău, considerați cea mai bună soluție pentru delimitarea spațiului în apartamente, birouri și spații comerciale. Acestea sunt deosebit de relevante în zonele în care peretele este expus în mod continuu la temperatură, praf, pulverizare în exces, fum și umiditate. Pereti despartitori din punct de vedere estetic adaugă eleganță încăperii devenind un element de design important al acesteia.

Re-planificarea spațiilor folosind pereti despartitori PVC nu va fi un risc costisitor. De fapt, toate schimbările sunt reversibile, și veți fi întotdeauna în măsură să faceți modificări după necesități, fără costuri ridicate și muncă.

Avantajele pereti despartitori PVC Rehau:

* Instalare rapidă

* Prețuri accesibile

* Aspectul se potrivește perfect oricărui design

* Capacitatea de a alege orice profil de culoare din paleta de culori RAL

* Ecologic

O altă caracteristică importantă a pereti despatitori PVC - este protecția împotriva zgomotului. Acest lucru este valabil mai ales în biroul. Pereti despartitori protejează împotriva zgomotului exterior și vor crea un mediu favorabil pentru lucru intâlniri de afaceri.

Găsiți la noi preturi pereti despartitori si usi PVC Rehu de la producător în Republica Moldova. Apelați sau lăsați o cerere pe site, specialiștii noștri vă vor putea contacta pentru a răspunde la orice întrebări!


Impartasiti cu prietenii

25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Okna-rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]