Ferestre Termopan

Profilele ferestre PVC

Construcția profilului include o carcasă de plastic. În interior se găsesc pereții despărțitori longitudinali înăuntrul cărora se formează camere de aer. Nivelul de izolare termică și fonică depinde de numărul acestor camere. Pentru clima din Moldova, se recomandă ca profilul să conțină 3 camere.

Criteriile care trebuie urmate atunci când alegeți o fereastră:

• posibilitățile financiare ale familiei

• caracteristicile climatice ale regiunii                    

• locația casei sau a apartamentului (în apropierea căilor ferate și autostrăzii se recomandă să se acorde o atenție specială parametrilor de izolare fonică)

Ferestre Rehau Moldova

De asemenea, atunci când alegeți ferestre termopan Rehau e bine să se acorde atenție lățimii profilului. Cu o lățime de 70 mm, puteți instala termopane cu o lățime de 42 mm, în timp ce cu o lățime de profil de 60 mm, lățimea termopanului nu depășește 32 mm. În același timp, creșterea numărului de camere la o grosime constantă a profilului, nu va da rezultate vizibile, prin urmare, este la fel de important să se ia în considerare atât lățimea profilului cât și numărul de camere.

Un alt lucru important de care trebuie să țineți cont - instalarea calitativă a ferestrei. De acest lucru vor depinde durabilitatea ferestrei, precum și calitatea izolării. Cu o montare non-profesională, pot apărea fante și pierderi de căldură, ceea ce trebuiește evitat. Prin urmare, se recomandă să apelați doar la profesioniști.

Compania noastră vă oferă servicii în fabricarea și instalarea de ferestre PVC Rehau în Moldova. Având în spate mulți ani de experiență, putem garanta cea mai bună calitate a ferestrelor produse și instalarea profesională.

Ferestre Termopan Preturi

 


Impartasiti cu prietenii

25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Okna-rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]