Usi Glisante

Usi glisante

Usi glisante sunt formate din două (sau mai multe) frunze care se deschid prin alunecare orizontal pe ghidaje speciale. Prin adăugarea de curele, usi glisnate pot fi făcute mai înalte sau mai late decât având în vedere proiectul dumneavoastră și dorințele personale.

Usi glisante termopan nu e doar un aspect elegant și atractiv, dar, de asemenea, confort și economie de spațiu. Spre deosebire de ușile batante, usi glisante nu ocupă loc în timpul deschiderii și oferă acces liber în încăpere.

Caracteristici usi glisante

• Personalizare și flexibilitate

• Disponibile într-o varietate de culori și modele

• Abilitatea de a stabili usi mari cu vedere panoramică

• Sistemul multicameral îmbunătățește izolația termică și fonică

• Un sistem de închidere multi-punct pentru mai multă de securitate

• Strat dublu și triplu de sticlă pentru o mai bună izolare

• Protecție împotriva ploii

• Aspect elegant și economie de spațiu

Usi glisante PVC permit să creați soluții personalizate. Și, de asemenea, să delimitați spațiile mare - o terasa, balcon, grădină, să oferiți o vedere panoramică frumoasă. În ultimul timp sunt foarte populare zonele mari cu usi termopan. Tipul și culoarea geamului îl puteți alege singur.

Tipuri de uși glisante clasificate după metoda de deschidere:

1. Usi compartimentale simple și duble. Diferența dintre cele cu o singură frunză și de cele cu două frunze, constă în faptul că la primele panoul se deschid alunecând de-a lungul peretelui. Cele duble lucrează în mod similar, cu singura diferență fiind că cele două frunze se mișcă în direcții diferite.

2. Usi casete sunt foarte asemănătoare cu usi compartimentale. Diferența principală de aici constă în prezența unor nișe speciale în perete, unde se ascund frunzele atunci în timpul deschiderii.

3. Usi-raza sunt caracterizate în principal printr-o formă rotunjită. Cu această structură, ușile sunt deschise în mod eficient repetând ghidajele razei.

4. Usi cascada sunt deschise prin deplasarea razelor paralel între ele. Astfel de usi glisante pot fi colectate într-o anumită parte a ușii.

5. Usi cascada din interior sunt amplasate în întregime în interiorul deschiderii. Cu o astfel de metodă de deschidere rămâne liberă pentru trecere doar o jumătate din deschidere.

Aflați preturi și comandați Usi glisante PVC calitative cu montare în Moldova. Veți rămâne mulțumiți!


Impartasiti cu prietenii

25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Okna-rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]