Principalele motive pentru înlocuirea ferestrelor vechi     

Ferestrele reprezintă una dintre cele mai importante părți ale locuinței. Acestea protejează de mediul extern, de pătrunderea nedorită de praf și murdărie. Dar, din păcate, chiar și un astfel de element important, într-un moment dat, se uzează și iată că aveți deja nevoie să alegeți o fereastră nouă. Ferestrele permit aerului rece să pătrundă, vopseaua trebuie reînnoită, se formează condens și microclimatul în casă nu mai este același.

Care este motivul pentru care fereastrele trec într-o stare proastă și cum să evităm înlocuirea lor frecventă? Să vedem.

Eficienţa energetică

În cele mai multe case sunt instalate ferestre vechi de lemn de tip sovietic. Cadru dublu, lemn de calitate scăzută și izolare necorespunzătoare. Astfel de ferestre, de obicei, nu oferă izolație adecvată și ca o consecință - umezeala care se formează între uși, pierderile de căldură și curentul. Inutil de spus că cu timpul situația se înrăutățește. Construcția incomodă nu permite să se facă o izolație termică de calitate, astfel încât ferestrele să poată fi deschise comod. Trebuie de remarcat faptul că umezeala și frigul la fel afectează în mod negativ și asupra vieții ferestrelor propriu-zise. Ferestre PVC rezolvă această problemă. Fixare perfectă, mecanism ușor de închidere și tehnologii inovatoare în domeniul conservării căldurii fac ferestre termopan cele mai eficiente energetic, care nu numai că oferă confort în casă, dar, de asemenea, și o garanție de viață mare.

Funcționalitatea

Ferestre din lemn necesită o întreținere meticuloasă. În cazul în care nu sunt vopsite în mod regulat și izolate în fiecare toamnă înainte de venirea iernii, acestea se uzează repede și devin inutile. Mai mult decât atât, ferestrele din lemn au o proprietate de a absorbi murdăria, ceea are un efect negativ asupra proprietăților produsului. Ferestre termopan, la rândul lor, nu necesită o îngrijire specială, acestea nu trebuie să vopsite, izolate termic și curățate deosebit de bine, e destul să fie pur și simplu șterse cu o cârpă umedă. În același timp, ferestre termopan vă vor servi pentru mulți ani de acum încolo.

Și cel mai important lucru atunci când alegeți ferestre, este important să nu pierdeți din vedere calitatea. Trebuie să aveți în vedere atât producătorul de profile (în mod ideal, producătorii europeni - Rehau si Salamander), precum și numărul de camere, grosimea ramei și producătorul de ferestre. Dacă ne apropiem de problema alegerii ferestrelor cu toată responsabilitatea, atunci nu va trebui să le schimbați în mod frecvent sau faceți manipulări inutile pentru termo izolare suplimentară. Ferestre PVC pe bază de profil Salamader este alegerea perfecta pentru Dvs.


Share with friends

Image
25
All rights reserved Copyright © 2024
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Okna-rehau.md
Str.Alba Iulia 148/3, Chisinau , Moldova
(022) 78-26-58 [email protected]